Ελληνικά English

  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 2 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 3 [760xX]
  • Κεντρικό Banner Slide 1 [760xX]
Προϊόντα » θυροτηλεορασεις » LUXURY

Περιγραφή

LUXURY
LUXURY LUXURY LUXURY
LUXURY

Όταν οι μπουτονιέρες γίνονται έργο τέχνης
Διαλέγοντας μια μπουτονιέρα από την Bitronvideo θα έχετε στην κατοχή σας ένα πραγματικό έργο τέχνης, το οποίο ικανοποιεί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.
Η Bitronvideo επωφελείται από την καλύτερη τεχνολογία που είναι διαθέσιμη στην αγορά και τη συνδυάζει με τους κορυφαίους στην κατηγορία τους σχεδιαστές, ώστε να αναπτύξουν μοναδικό στυλ στις μπουτονιέρες ορειχάλκου.
Κάθε μπουτονιέρα κατασκευάζεται στο χέρι με τη χρήση της υψηλότερης ποιότητας φύλλου ορειχάλκου με 3 χιλιοστά πάχος.

Σειρά Silver
Η επίστρωση νικελίου χρωμίου είναι μια αντιοξειδωτική επεξεργασία που προστατεύει τα υλικά από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Καλύπτει  όχι μόνο μπουτονιέρες αλλά και τα αξεσουάρ (κουμπιά, θύρες ονομάτων, βίδες κ.λπ.).
Με αυτή την διαδικασία προστατεύονται διατηρώντας τη λάμψη τους κατά την πάροδο του χρόνου.

Σειρά Old Iron
Ο υψηλής αντοχής χρωματισμός προστατεύει την μπουτονιέρα από ατμοσφαιρικούς παράγοντες και της δίνει ένα ιδιαίτερο φινίρισμα. Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες ,από μαρμάρινους τοίχους, έως εισόδους παλαιού <<κλασσικού>> τύπου.
Όλα τα αξεσουάρ (κουμπιά, θύρες ονομάτων, βίδες κλπ) προστατεύονται από την επίστρωση PVD, η οποία διατηρεί την λάμψη και την φωτεινότητα τους στην πάροδο του χρόνου.
Το αποτέλεσμα είναι ένας εξαιρετικά όμορφος  συνδυασμός   χρωμάτων ανάμεσα στο μαύρο χρώμα της μπουτονιέρας και το χρυσό χρώμα των αξεσουάρ.

Σειρά Gold
Η PVD επίστρωση είναι μια τεχνολογία που πρόσφατα δημιουργήθηκε και θα εφαρμοστεί στον τομέα της αεροδιαστημικής. Αποδείχθηκε ότι είναι η βέλτιστη τεχνολογία για τα προϊόντα που χρειάζονται τόσο λειτουργικά όσο και διακοσμητικά κάποια επίστρωση, τα οποία υπόκεινται σε φθορά, τριβή και διαβρώσεις.
Η τεχνολογία αυτή είναι απολύτως οικολογική, δεδομένου ότι δημιουργείτε από την εξάτμιση σε κενό αέρος των αναθυμιάσεων των πηγών μετάλλου. Κατόπιν γίνεται επεξεργασία στις επιφάνειες στις οποίες πρόκειται να γίνει επίχριση με ένα στρώμα καθαρού Ζιρκονίου και τιτάνιο Νιτρώδη.

Αξεσουάρ για όλες τις σειρές
Για την άψογη αισθητική αρμονία στην είσοδο σας, διαθέτουμε το μπουτόν για το κουδούνι και το νούμερο της διεύθυνσης.
Η πολυτέλεια φθάνει σε υψηλά standards προσθέτοντας την ειδικά σχεδιασμένη κορνίζα από λευκό μάρμαρο ή χαράζοντας την διεύθυνση και το όνομα σας.

 
<< Προηγούμενο  |   Επόμενο >>
SSL Certificates